Meny

Vår berättelse

Kära besökare, förbered dig på att vi tar dig med på din Schbot-resa.

Vi berättar hur idén att skapa Schbot kom till, vilka vi är och hur vi förändrar världen!

Hur föddes namnet Schbot?

Vi hoppades att vi skulle komma på namnet under en brainstorming, men som alltid tar bra saker längre tid. Det tog oss ett par veckor att skapa namnet i stället för de förväntade timmarna. Vårt uppdrag är att göra människors liv enklare med hjälp av enheter som gör irriterande dagliga sysslor åt personen själv. Det krävdes också att namnet skulle innehålla "bot".

Till en början var det väldigt lätt att komma på ord som slutade på "bot" och coola namn kom på sidorna. Men vår glädje förstördes av att våra bästa namn sedan länge var uppfunna. I det ögonblicket insåg vi att vi var helt försenade med att komma på ett namn.

Men en dag kom vi på namnet Schbot. Vi erkänner att det till en början var okänt även för vårt team, vi kunde inte uttala eller skriva det ordentligt. Vi gav namnet lite tid att sätta sig, och några dagar senare kom vi överens om att namnet skulle finnas kvar.

Saken var officiell - Schbot var född.

Vårt syfte

Vårt mål är att ta Schbot till alla människors hem. Vi lever i en värld där varje sekund räknas och vi måste hitta sätt att få mer. Med våra robotdammsugare kan vi göra människors liv bekvämare genom att redan ta 2 jobb för personen: dammsuga och tvätta golvet. Vi lyssnar på våra kunder och förbättrar våra robotar enligt er feedback.

Kunderna är viktiga för oss och vi vill erbjuda den bästa kundservicen. Vi vill att du ska vara 100 % nöjd med våra produkter och vår service. Våra specialister finns alltid där för dig, erbjuder det bästa och har svar på varje fråga.

Vårt åtagande

Vi brukade arbeta med vårt team på högkvalitativa rengöringsmaskiner, och nästan varje gång sa våra kunder vid köpet att era produkter är jättebra, men de har en nackdel: de fungerar inte för mig. Därifrån föddes idén att ge människor mer till sin snabba livsstil.

Det finns många bra robotmärken i världen, men vi började bli intresserade av att erbjuda och skapa något själva. Vi har sett att vi kan göra saker bättre, vi vill erbjuda våra medarbetare det bästa och vi förbättrar våra modeller enligt våra användares önskemål och behov.

Schbot-teamet

X