Robotti-imurit ovat viime vuosina ovat tehneet ison harppauksen eteenpäin. Ne ovat entistä voimakkaampia ja kykenevämpiä, työaikaa on pidempi ja melutaso hiljaisempaa. Niistä on tullut korvaamattomia kotitaloudessa, robotti-imuri takaa säännöllisesti tahrattoman puhtaat lattiapinnat.

Lattianpuhdistusrobottien suosio ei ole yllättävää, ottaen huomioon heidän tarjoamansa mukavuutta. Kuiva- sekä märkä pesua suorittavat robotit ovat ollut markkinoilla jo vuodesta 2016 ja niiden trendi on nopeasti kasvava. Miten verrata robotti-imuria perinteiseen pölynimuriin?

Robotti-imuri

Robotti-imurin yksi viehätys on siinä, että robotti-imuri siivoaa ihan itsekseen. Nimeämällä huoneet voit määrittää siivouksen tarkalleen omien tarpeidesi mukaiseksi joko ääniohjauksella tai sovelluksella. Näin Sinulla on aina puhtaat ja pestyt lattiat. Jos Sinulla on lemmikkejä, niin kannattaa imuroida joka päivä, muuden voit ohjata robotin siivoamaan kerran viikossa.

Klassinen pölynimuri

Myös klassisella pölynimurilla on etuja. Ennen vanhan laitteen vaihtamista on otettava huomioon pari asiaa. Huoneessa voi myös olla runsaasti kulmia ja nurkkia, johon robotti ei pääsee. Myös mattojen puhdistus voi olla robotille hankala, tai jos on monta kerrosta talossa. Samalla juuri alakerrassa on paljon oleskelutiloja, missä pitäisi imuroita päivittäin.

Kumpi sopisi paremmin juuri Sinulle?

Robotti-imuri on korvaamaton ihmiselle, jolla on kiireinen elämä, mutta arvostavat siistiä kotia ja nauttivat siisteistä lattioista. Robotti imuroi ja pesee lattiat 30-90 minuutissa, riippuen miten isot ovat puhdistattavat tilat. Varmista, ettei robotin tiellä ole esteitä, jotka estävät sitä pääsemästä alueille. Jos kotona on paljon karvoisia mattoja, niin klassinen pölynimuri on parempi ratkaisu niihin. Robotti-imuri hoitaa lattiat puhtaaksi pölystä helposti ja nopeasti, myös lemmikkien karvat ja hiekan lattioilta.

Jos olet etsimässä alykästä robottia, niin Schbot olisi paras valinta. Schbot S8, +10 sensoria, helppo navigointi ja todella kestävä moottori.

Tutustu täällä: Robottipölynimurit