valikko

Meidän tarinamme

Rakas vierailija, tästä alkaa matka Schbotin maailmaan.

Puhumme Sinulle siitä, mistä saimme idean, keitä olemme ja miten me muutamme maailmaa!

Millainen nimi Schbot syntyi?

Toiveena oli löydä idea nopean aivoriihin avulla, mutta niin kun aina elämässa, parhaat asiat ovat odottamisen arvoisia. Muutaman tunnin sijasta meillä menikin pari viikkoa. Elämä ei ole odottamista, toivomista ja haaveilemista, se on tekemistä, olemista ja joksikin tulemista.

Tehtävämme on muuttaa ihmisten elämää helpommaksi laitteilla, jotka tekevät puolestasi päivittäiset kotitehtävät. Se tarkoitti sitä, että tuotteen nimessä pitää olla myös “bot”. Aluksi se tuntui todella helpolta, mutta koko ilon vei pois tosiasia, että parhaat mieleen tullut nimet olivatkin jo otettuja. Ja vasta silloin, kuin myönnettiin olevamme kovasti myöhässä, iski selkeyden hetki. Tervetuloa Schbot. Aluksi se tuntui todella vieraalta, ei osattu edes lausua sitä kunnolla, puhumattakaan kirjoittamisesta. Otettiin pari päivää aika tottua siihen ja Schbot olikin syntynyt.

Mutta yhtenä hetkenä keksimme nimen Schbot. Myönnämme, että aluksi se oli tuntematon edes joukkueellemme, emme osanneet lausua tai kirjoittaa sitä kunnolla. Annoimme nimelle aikaa sopia, ja muutama päivä myöhemmin sovimme, että nimi säilyy.

Asia oli virallinen – Schbot syntyi.

Tarkoituksemme

Meidän pääasia on tuoda Schbot jokaisen kotiin. Käytetään kaikkia mahdollisuuksia, sillä meidän elämän joka sekunti tällä planeetalla on siunaus. Luomme ja kehitämme tulevaisuutta. Robotti-imurien avulla voimme helpota jokaisen arkea, kaksi kärpästa samalla – imurointi ja lattian pesu. Asiakkaiden palautteiden avulla olemme kehittynyt ja kehitymme jatkossakin.

Asiakkaat ovat meillä tärkeitä ja haluamme tarjota vaan parasta asiakaspalvelua ja parhaita tuotteita. Meille pääasia on asiakkaiden 100% tyytyväisyys sekä tuotteisiin ja palveluun. Asiantuntijamme ovat aina käytettävissäsi, tarjottaessa parasta palvelua ja vastauksia jokaiseen kysymykseen.

Sitoumuksemme

Aikaisemmin meidän tiimi oli tekemisissä korkelaatuisten pudistuslaitteiden kanssa ja meidän asiakkaat kiittivät aina meidän korkelaatuisia laitteita, mutta siinä olikin yksi mutta – ne eivät tehnyt kenenkään elämää helpommaksi. Siitä syntyikin idea tuoda ihmisten kiireiseen elämään helpotusta.

Maailmassa on todella paljon hyviä eri robottien tuotemerkkejä, mutta me haluttiin tehdä ja tuoda markkinoille jotain ihan itse. Ymmärsimme, että voimme tehda jotain vielä parempaa, meidän tarkoitus on alusta asti ollut tarjota asiakkaille parasta, ottaen huomioon käyttäjien toiveita ja tarpeita.

Schbot-tiimi

X